lørdag 10. mars 2012

Av og på

Heisann!
Nå har jeg vært av lenge. Det har vært fryktelig travelt, og papirhobby og blogging har blitt prioritert laaaang nede. Selv om det er hobbyaktivitetene som i alle fall for min del gjør at jeg får slappet ordentlig av og kanskje blir i bedre humør. Man kan jo lure på om det egentlig er lurt å prioritere den tida så lang nede på lista, kanskje omgivelsene hadde fått det bedre om man satte av tid til seg selv av og til? Samvittigheten hadde i hvert fall blitt bedre om man tenkte slik!
Lell, jeg lagde et kort før jul til min bror og svigerinne. De hadde holdt på pusse opp i nærmere et år, og jeg forestilte meg at de var dyktig slitne og veldig leie, m.a.o de trengte en oppmuntring! Jeg kjøpte noen magasiner, noen flakslodd, kvikk lunsj, og lagde dette:
Inni kortet stemplet jeg et av favorittstemplene mine (fra Stempelglede) - som jeg paradoksalt nok aldri har fått brukt!
Jeg brukte lang tid, og koste meg skikkelig. Det var første gang jeg prøvde å lage et slikt brettekort - jeg så et på Hobbyhimmelen en gang som var så flott, så jeg måtte prøve. Og jeg fikk gått gjennom lagrene mine av stæsj og brukt opp en del. Og så, ikke minst, tror jeg mottagerne satte pris på pakka som kom i posten!
Tror jamenn jeg skal bli flinkere til å prioritere "kreativ tid"...
Ta vare på deg selv,
Kirsti