søndag 29. mai 2011

Begravelseskort

Lenge siden jeg oppdaterte bloggen min nå, det er mye som skjer for tida! Også har jeg kommet godt i gang med boka Shantaram, og den er god, altså...og veldig tykk! Mye farting er det også, hadde nettopp en flott helg på Lyngør. Er vel ikke mulig å ikke ha en fin helg der???


Har dog laget et kort for ikke så lenge siden, ifm en begravelse. En trist setting, og jeg tenker mye på de som er igjen. Sender herved en klem til alle sammen!
Kortet ble slik:


Tror det var pyntepapir fra Maja, en prima blomst, roser fra Hobbyhimmelen med metallblomst fra K&G (?) under, halvperler og fjær fra Panduro. Det er leeenge siden jeg kjøpte de fjærene, men etter å ha kikka en del på blogger og i blader skjønte jeg endelig hvordan jeg kan få brukt dem... Og så har jeg brukt den nye word window-punchen min! Den liker jeg:-)


Deltar også med dette kortet i Sukkersøtt-utfordringen "Vis oss din stil".


Jeg går med mange ideer i hodet mitt, og har lyst til å prøve dem ut, men tida skorter det på. Har dessuten omorganisert hobbyskapet mitt, og funnet ut at jeg må rydde opp og bli kvitt en del. Det er så mye jeg sparer på "i tilfelle", men "i tilfelle" kommer aldri! snart så blir det et lite raid. Kanskje i løpet av denne uka???



Nyt mandagen! Klem fra meg