fredag 11. februar 2011

TJSC - So Cute Colors 2

TJSC har en fargeutfordring gående; brun+hvit og rosa eller blå. Brunt, hvitt og rosa bruker jeg ofte, så valget var ganske lett:-) Her er mitt bidrag:
Selvfølgelig måtte det bli et kort til mamma i anledning morsdagen!
Stempelet er fra MoManning, fargelagt med promarkers, og trykket ut med Spellbinders. Det prikkede papiret tror jeg er fra Basic Grey, men det med hjerter husker jeg ikke...Lell, blomstene er fra Panduro og Hobbyhimmelen. Og så måtte jeg ha på en rosa hjertecharm. Sløyfen er fra restelageret.

Bakpå kortet er det stemplet "We do not remember days, we remember moments", et stempel som jeg fant på butikken "Posthumus" i Amsterdam, men som det ikke står produsentnavn på. Det er allikevel så sant, så sant...

Grip dagen, og gratulerer Team Tom!

Hilsen Kirsti

fredag 4. februar 2011

Snart jubileum

Min kjøre og jeg har jubileum på søndag, og jeg har laget et kort til ham, ville at det skulle være søtt og kjæreste-aktig, men samtidig ikke for søtt. Så jeg kom opp med dette forslaget:Pyntepapiret er fra Basic Grey, swirlsene husker jeg ikke hvor er fra, men blomsten er fra Panduro. Bildet fra nettet, og brad med halvperle fra Kort&Godt. På hjertet (og på tall inni kortet) har jeg hatt på glossy accent. Håper han liker det...:-)

Nå er det helg, herlig!
Hilsen Kirsti