torsdag 30. desember 2010

Hurra!

Satt og lekte meg litt her en kveld, og fikk laget et bursdagskort jeg regner med kommer til nytte utover nyåret - er jo barnebursdager i fleng i januar og februar:-)
Nå har jeg litt problemer med fotoredigeringsprogrammet, så bildene blir litt rare, men her er hva jeg holdt på med:Husker ikke helt hvor jeg har stempelet fra, men synes det har mye energi, og at man blir glad av det! Drodla på et "hurra" så blir det litt bursdag ut av det også. Alle ark (bortsett fra det hvite og svarte) er rester, så jeg husker heller ikke hvor jeg har dem fra. Men jeg fikk i hvert fall brukt muffins-punchen min, og litt rosa bling som har ligget i skuffa lenge - føles godt:-)

Bak - ble litt bling her også, og Nestabilities scalloped runding:Har store planer om å få scrappet noen sider før jobb og hverdag starter på igjen, herlig med fridager, altså...da kan man jo også sitte litt utover natta hvis lysten skulle være tilstede!


Ønsker deg en fortreffelig nyttårsaften!

Klem, Kirsti

onsdag 22. desember 2010

That's just so cute...

...har en utfordring gående - bursdagsbarnet ønsker å se snø og snømenn! Passet meg utmerket, jeg melder meg herved på.



Jeg har brukt et gammelt stempel fra Stampavie (?), pynteark fra Inkido og Karen Marie (kjøpt på Panduro). Nestabilities snøfnugg-dies (også på baksiden av kortet) og snøstjerne-punch.
Vanskelig å se, men på det lyseblå arket i bakgrunnen er det snøfnugg-mønster.
Fargelagt med promarkers.
Fikk også brukt opp mine blå "diamanter". Godt å få brukt opp noe, tenker jeg! Er fullt nok som det er i skapene...
Og så har jeg hatt litt glitterlim på noen av snøfnuggene, og på snøfnuggene på stempelmotivet.

Nå er det natta...

God jul!

Hilsen
Kirsti

søndag 5. desember 2010

Mia 3 år og farsdagskort

Er en smule treg med å legge inn det jeg har laget, det er jo en stund siden både farsdag og bursdagen til Mia, forhåpentligvis er lagret lengst verdt å vente på:-)

Aller først: Kortet til Mia:

Dette var egentlig et halvferdig kort jeg hadde hatt liggende en stund. Da hadde jeg en rekke med vimpler på, men så kom jeg ikke videre. Så jeg fant ut at jeg måtte fjerne den, og så løsna det:-) Først kom sløyfa på plass, så fant jeg ut at jeg skulle stanse ut "Mia" i Journal og ha glossy accent på. Det ble jeg veldig fornøyd med! Og til sist kom stjernene. Da ble det litt party:-)

Etterpå slo det meg at jeg faktisk hadde laget et kort UTEN blomster! Det var en ordentlig "kryss i taket"-oppdagelse.

Så; Kortet til min kjære:
Bildet er tatt fra høstens tur til Kypros, og jeg syntes det var så koselig. Jeg ville holde kortet enkelt, og i samme fargeskala som bildet. Så jeg satte i gang en fredagskveld i all hemmelighet, og det gikk egentlig ganske fort! Lurer på om mønsterpapiret er fra Maja, liker det veldig godt. Brukte chiffon-bånd, noen få bling, og et metallhjørne fra Kort&Godt - og det var det:-) Okei, og så noen rub-ons bokstaver, da. Hvem er det nå som har laget dem... Heldigvis likte mottakeren det også godt.
Har laget noe mer også i det siste, men glemte å ta bilde. Men det som har tatt aller mest tid var adventskalenderen som jeg i år SKULLE få ferdig til 1. desember! Klarte det med en margin på 2 dager... Jobber best under press! Skal ta bilde av den også senere.
Men, nå skal jeg faktisk gå og legge meg, var på lutefisklag i går, er temmelig trøtt i dag...
Ønsker deg en fin uke som kommer!
Kirsti