torsdag 28. oktober 2010

Promarker-frustrasjon

Jeg kunne ikke holde meg - og nå har jeg øvd meg på fargelegging med promarkere. Jeg har stempla med både StazOn og Archival på Letraset-papir, og jeg trodde jo begge stempelputene var "vannfaste", men hvorfor dras da blekket ut når jeg kommer borti med tusjene??? Er VELDIG takknemlig for tips og hint hvis du har noe!!!

Mayday,
Kirsti

tirsdag 26. oktober 2010

Dåpskort

Forrige helg var vi i dåp! Det er lenge siden sist, og denne gangen hadde gemalen og jeg den ære av å være faddere. Dåpsbarnet var Fredrik, sønnen til et vennepar av oss, og jeg ville prøve å lage et ordentlig fint kort til ham.
Vel...ting blir ikke alltid, dvs sjeldent, slik som man hadde tenkt, men slik ble det ferdige resultatet:
Beklager det mørke og kornete bildet - bildet ble tatt i all hast tidlig på morgenen før dåpen - hvorfor stresse og gjøre slikt i god tid, eh???
Brukte rester av et gammelt Basic Grey papir, synes det er så fint, og har spart på det til en fin anledning. Omsider kom den:-) Notearket aaaaner jeg ikke hvor jeg har fått tak i Så brukte jeg halvperler, og bilde fra internett. Hjerte-charms'en er faktisk fra et smykke som ligger inni badebomber fra "Lucky Duck" - skikkelig scrap, altså!
Ellers må jeg bare fortelle at jeg synes det er veldig mange som har gått over til Promarkers eller Copics nå - begynner å bli frista jeg også. I stedet for å bruke distress inks hver gang jeg skal fargelegge et stempeltrykk. Mulig jeg er slow... Samtidig, nå har jeg jo så mange distress-farger, skal jeg investere i en hel haug tusjer også??? Blir dyrt, dette. Hmm. Må tygges på. Hvor mange farger trenger man egentlig, si av Promarkers? Har kjøpt noen få allerede, bare for å prøve nemlig...
Takknemlig for tips!
Håper du får en fin høstdag!
Klem fra Kirsti