lørdag 20. februar 2010

Jeg har scrappet!

Faktisk! Det siste året har det mest blitt kortlaging for meg, da er jeg ferdig med prosjektet mitt på en kveld - veldig kjekt. Men, årets julekort må alltid scrappes! Så fant jeg ut at det passer egentlig veldig fint å sitte å scrappe samtidig som jeg ser på OL på TV - faren er at da er ikke alltid hodet heeeeelt med...


Denne har blitt til i løpet av to kvelder (det var jaggu vanskelig å ta bilde av en dobbel LO, gitt!):
Som nevnt, det er viktig å ha hodet med fullt og helt, men her, for eksempel, fant jeg det for godt å skrive "Julekort 2010" i stedet for 2009, så da var det tid for improvisasjon... Marit Bjørgen satte akkurat i gang med et rykk, da ble det en heftig skriveleif!

Har brukt glimmer mist på hvit bazill, og broderte med gulltråd hjertene etc. Puh, for en jobb! Så stemplet jeg med sort heading og årstall, samt "tag'en" med journalingen. Tenkte også å skrive et vers e.l. ved siden av øverste bildet på høyre side, men da var kreativiteten oppbrukt. Det får komme siden!

I kveld er det nok en spennende kveld, får se hva jeg finner på da. Koselig er det i hvert fall å holde på med noe kreativt mens adrenalinet stiger:-)

Ha en spennende kveld, heia Northug og Anders Jacobsen!!!

torsdag 11. februar 2010

Hurlumhei

Argh! Jeg har ikke lykkes i å presse inn så mye hobbylering som jeg skulle ønske i det siste, hodet vil så gjerne, med fornuften har til nå gått seirende ut av diskusjonen, og dermed blir det rydding og klesvask og sammenlegging av klesvask og jeg vet ikke hva i stedet på kveldene. Det er så mange superflinke bloggere som får tid til å lage så mye praktfullt - hvordan i alle dager får de tid??? Trenger de ikke søvn? Jeg bøyer meg i støvet!

Siden sist har jeg fått laget 3 kort. Det ene er et barnehage-bursdagskort - plutselig ligger det jo invitasjon i postkassa til en bursdag om få dager, da er det greit å ha noe liggende.
Brukte et kjempesøtt stempel fra Sarah Kay, som kronprinsessa valgte selv da vi var på stempelscrap-messa. Hun har egentlig god smak, har jeg funnet ut! Og mamma liker når hun kan låne stempler fra de små:-) Så fikk jeg brukt opp litt rester av papir og hekleblomst. Eneste utfordringen er at jeg ikke har noen punch som kan sørge for runde ender på "beltene" på siden, så da blir det frihåndsklipping. Ikke alltid en suksess. Pytt-pytt, tanken er god. "Varme klemmer"-stempelet er fra Ett Trykk (og det har jeg brukt mye!).
De to andre kortene er lift av Kari, hun lager så mye fint! Men, selv om jeg har herma nesten ned til hver minste detalj, så ble ikke kortene mine på langt nær så fine som Karis. Lell, de ble brukbare, og disse skal bli morsdagskort - på søndag er det jo både morsdag, valentinsdag og fastelaven. Jentene og jeg skal "hjem" til mormor og morfar i Kristiansand - VI GLEDER OSS! Da får vi i hvert fall markert 2 av 3 "dager".

Har brukt mønsterpapir fra Maja Design, grunge border fra Stempelglede, reste-fløyelsbånd og "bling-spenne" fra Kort&Godt. Blomster fra Papirloftet. Og vintage-bilde fra Shabby Chic papirskatter.

Da skal jeg bare gjøre en siste innsats på alt som ikke har med kort-og scrappe-fronten å gjøre, før det blir pakking og togtur i morgen tidlig.

Ha en FIN HELG, og nyt fastelaven/morsdag/valentingsdag på søndag!