mandag 25. januar 2010

Barnehagebursdager...

...blir det mange av etter hvert. Jeg har laget kort til samtlige bursdager de siste årene, men nå begynner også minsteprinsessa å gå i bursdager, og da blir det mange etter hvert. Har fått protester fra husfar, kank'e lage kort til alle, mener han. Får se hvordan det barker og går. Det er liksom et lite nederlag å ikke lage selv! Samtidig, jeg har ikke tid til å legge sjela i alle, og jeg liker ikke å gi bort et kort jeg ikke er fornøyd med, så hvis det blir slik fremover er det kan hende bedre for sjelefreden å kjøpe kort.


På mandag var kronprinsessa i bursdag, og jeg laget dette til bursdagsbarnet:
Som du ser, ganske enkelt, men jeg synes at med en kantpunch og litt blonde blir det litt mer ut av det. Klasket også på et stempel fra Papirloftet som jeg synes er så fint, da er det helt tydelig et bursdagskort! Blomsten er også derfra (thank heaven for web-shop'en, he-he). Papiret tror jeg er fra My Minds Eye - synes i hvert fall det er flott, og perfekt for prinsesser:-)

Flere bursdager er i pipeline, mulig det dukker opp noen flere bilder etter hvert, eller kanskje det blir bilder av kjøpekort???!!!

onsdag 13. januar 2010

Surprise hos Rita

Rita har også en blogcandy! Klikk på bildet så får du se!

Alltid spennende å se hva Rita har å fortelle, så jeg anbefaler å besøke bloggen hennes uansett!

søndag 10. januar 2010

Sjekk denne candy'en...

...hos Kaia!
Så mye fint! Jeg viser bare litt av hva hun deler, i denne candy'en ligger mange fine hobby-stunder:-)

Klikk på bildet, så kan du også være med.

fredag 1. januar 2010