tirsdag 29. desember 2009

Miniprinsessas bursdagskort

4. juledag...jula går så altfor fort. Vi har hatt besøk av Farmor og Farfar, og jentene har storkost seg. Julaften kom også nissen på besøk, og han fikk en skål med grøt til takk:-)
I dag er tiden kommet for å roe ned litt, og jeg har endelig fått tid til å surfe litt. Oppdaget også at jeg har glemt å vise kortet jeg laget til Miniprinsessas bursdag! Hun ble jo 3 år siste helga i november, så jeg er ganske sent ute, ja.
Men, jeg laget altså et brettekort - viser den sammenknyttede versjonen, jeg. Og musa er med meg igjen! Han er så søt, og kan brukes til alt, synes jeg. Pyntet med basic-grey-papir (gammelt) tror jeg, og roser fra Papirloftet. Og så stemplet jeg forsiktig med Stempelgledes grunge-collection på sida av stempelet. Har til slutt litt stickles på utvalgte steder, men det synest jo ikke. 3-tallet er Quickutz "Journal".

Håper du har hatt en fin jul så langt, og at du får en strålende nyttårsaften!
Nå skal jeg surfe videre - Cheerio!

mandag 14. desember 2009

Bursdags eller julekort?

På lørdag var vi et kort øyeblikk på lutefisklag, som også samtidig er et bursdagslag, for verten i huset har bursdag ei uke før jul. Etter 50 min ble imidlertid minsteprinsessa oppkast-syk, og da bar det hjem i all hast. Siden har hun ikke fått beholde noe som helst av det hun har prøvd å få i seg (og nå er det mandag formiddag), stakkars liten!

Men, i løpet av de 50 minuttene rakk vi heldigvis å overrekke både kortet jeg lagde til ham, og gaver (samt smake litt på godsakene).

Jeg laget kortet litt som en kombi-løsning, etter som det pågår en konkurranse hos Kortgleder (http://kortgleder.blogspot.com/2009/12/konkurranse.html). Jeg melder meg herved på den:-) Jeg klarte imidlertid ikke å bruke et stempel som egentlig ikke er et julestempel, for jeg får knapt brukt julestemplene mine ellers, og de er jo så fine! Alle andre julekort bestiller vi fra Foto Knudsen...

Slik ble det:

Har brukt fjorårets pyntepapir fra 3dypapir og Spellbinder-dies. ellers er det ganske enkelt bazill og rødt bånd. Selve motivet (fra Rachelle Anne Miller) er fargelagt med distress, og så har jeg tatt litt glitterlim histen og pisten.

Ellers går dagene med til å lage julepynt med eldste-prinsessa (er jo så koselig) og lage julekaker - vi gleder oss!

fredag 4. desember 2009

Ett klikk - en vaksine

Hvert år dør 128 000 barn av stivkrampe, noe en enkel vaksine hadde kunnet forhindre.
Pampers og Unicef har slått seg sammen i "ett klikk - en vaksine - en kampanje", og for hvert klikk på Pampers hjemmeside, doneres en stivkrampevaksine.

http://www.1klikk1donasjon.no/

Vær så snill å bruke linken og "klikk" for livet!