tirsdag 20. oktober 2009

Endelig noe nytt

Endelig fikk jeg somlet meg til å ta bilde av de siste kortene jeg har laget. Laget også et konvoluttkort, men det føyk ut av hendene mine før jeg fikk sagt "kamera".

Jeg hadde jo gledet meg til å lage et kort med ei Gorjuss-jente - men det blir liksom ikke noe av det... Hadde et ferdigmalt Ladybug-motiv som ble brukt i stedet.

Pynteark og noen filtblomster på Panduro, samt symaskin fra innerst på loftet ble også brukt. Så her ble det:

Og så har jeg fått meg personlig stempel:
Det andre kortet ble laget for leeenge siden. Ladybug-motiv det også. Synes det passer så godt utover høsten og vinteren. Inni kortet er det stemplet " Vennskap er som en kopp sjokolade, den gjør deg varm tvers igjennom" - Det er jo helt sant:-)

Kortet ble veldig enkelt pyntet, jeg synes arket er "bråkete" nok i seg selv, så det ble bare en fløyels-sløyfe, en hjerte-charm og noen blader. Til dette kortet hadde jeg ikke fått gravd frem symaskinen, så sømmen rundt er juksesøm, hi-hi.


Ellers kan jeg rapportere at pepperkakene er på plass i butikkene, sammen med julemarsipanen (men marsipanen har jo vært på plass noen uker allerede). Vet om et par stykker her i huset som er glade:-)









mandag 19. oktober 2009

Kristiansand...

... Tenk at det faktisk fins en herreparfyme som heter det!

Oktobergaven hos Annas Rom er nettopp denne parfymen, og siden jeg er en Kristiansander i eksil, med et hjerte som banker varmt for denne herlige byen, legger jeg SELVFØLGELIG ut link og bilde (hvordan legger jeg inn link "i" bildet?):
http://anniche.blogspot.com/Jeg krysser alt jeg har for at jeg skal kunne lukte denne på min kjære:-)

tirsdag 6. oktober 2009

Motivets blogcandy

Motivet har en blogcandy gående.
Er ikke lenge siden jeg oppdaget denne bloggen (er en smule treg av meg), men da jeg oppdaget den ble jeg hekta.
Se på stemplene de har kommet med, da - disse kan du vinne!

Gå til http://motivet.com/blog/?p=941 og se selv. "De æ håb i hængande snøre..."